Знам, че трябва внимателно да избирам въздушен филтър за колата, така че да има оптимално подаване на въздух към двигателя. Затова този път съм решил да подбирам по-внимателно, а не да избирам междудругото. Коя е най-добрата марка за въздушния филтри според мен, знам, че всеки има различно мнение по въпроса, но ми е интересно дали ще достигнем до единодушно мнение/
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на въздушен филтър
Collapse
X
-
Не знам коя е най-добрата марка, мога да ти споделя малко от личния си опит. На 3 обслужвания карах с WIX - среден клас, полски са, не съм имал ядове. Сега нарочно сложих малко по-висок клас - MANN, но поне до момента не виждам разлика, едва ли и ще видя за напред. Моят съвет е - слагай някакъв среден клас, недей да се охарчваш излишно за разни марки, поне не и с въздушния.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
-
Аз си взех на BOSCH, попаднаха ми на изгодна цена в https://maxcar.bg/avtochasti . За първи път си взимам на тази марка и съм доволен. Преди бях с MANN-FILTER и те са добри, но ако взимам пак, ще взема на BOSCH.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеАз съм с TRUE AIR Performance филтър и ми вдигна мощността с около 20 коня, много съм доволен.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеАз съм с TRUE AIR Performance филтър и ми вдигна мощността с около 20 коня, много съм доволен.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
Comment